Først en forsamtale


Når man skal starte terapi og vælge terapeut, er det vigtigt at der er god kemi. Derfor tilbyder jeg en gratis forsamtale på 30 min, hvor vi lige kan møde hinanden, forventningsafstemme, du kan stille spørgsmål, og vi kan se på om et forløb sammen kan give mening. 


Sessioner og forløb

Jeg arbejder ud fra lidt forskellige terapiretninger jeg har erfaring med, i forhold til hvad der matcher dig bedst. Det er vigtigt at du kan føle dig mødt i lige præcis hvem du er, og hvilken retning du gerne vil i livet. Jeg trækker ofte på elementer fra terapiretningerne Internal Family Systems, dybdepsykologien samt normkritisk metode. Jeg har tit fokus på at lytte til kroppen i terapien. I sessionerne kan der også være elementer af tegning og/eller drømmearbejde, hvis det kan give mening for din proces. 


Længden af forløb kan variere, men de fleste er på 5-10 sessioner. Hvis du ikke synes det har nogen gavnlig effekt efter 3 sessioner, tager vi det op til evaluering om det giver mening at fortsætte.

 

Jeg arbejder særligt med følgende temaer og problematikker:

Sorg og tab

Depression 

Selvværd

Traumer

Forældreskab

Psykedelisk integration (jeg har en selvstændig side her på hjemmesiden med beskrivelse)

Polyamori og alternative parforholdsformer
Det terapeutiske rum

Jeg tror at det giver os mennesker trivsel og mening i livet, hvis vi føler os forbundne til andre mennesker, os selv, og generelt verden omkring os. Mange forhold i vores opvækst samt i vores moderne samfund kan bidrage til at vi føler os afskårede og isolerede, og vanskeligheder ved fx at være i kontakt med selvomsorgen og hvilken retning vi skal i livet.

Min intention er at tilbyde et rum med nysgerrighed, fortrolighed og omsorg til at være med det svære, på rejsen mod autenticitet, rige relationer og følelsen af at leve efter livsværdier.